Χαλκίδα προορισμοί από Θεοδώρα

http://theodorakaram.wordpress.com/2013/05/22/par-0-copy-copy4-jpg/
Έκανα λίγο το γύρω της Χαλκίδας και έκανα μια μικρή λίστα με σημεία (κτίρια) και θα ήθελα μια βοήθεια ή μια κατεύθυνση στην επιλογή μου :)

2 responses to “Χαλκίδα προορισμοί από Θεοδώρα

  1. Πολύ ενδιαφέροντα σημεία και ωραία και η παρουσίαση. Κράτησες τα απαραίτητα Το θέμα μας έχει να κάνει με δημόσιο χώρο, οπότε η Δημοτική Αγορά μοιάζει το πιο κοντινό και – προσωπική άποψη – το πιο ενδιαφέρον σημείο. Σημασία έχει ποιο σου προκαλεί εσένα περισσότερο ενδιαφέρον, και απλά σου λείπει το πώς θα το σχετίσεις με τον δημόσιο χώρο.

    Mε την πρώτη ματιά στην Αγορά θυμήθηκα το Μeatpacking District στην Κοπεγχάγη. (http://en.wikipedia.org/wiki/Kødbyen) Εγκαταλελειμμένα διατηρητέα κτίρια που τώρα έχουν γίνει art meeting point. Έχει μικρά studios, bars, restaurants κλπ. (πολύ βόρεια προσέγγιση βέβαια)

    Μπορείς να ξεκινήσεις με σάρωση του χώρου, να βγάλεις φωτογραφίες, να ρωτήσεις τον κόσμο πώς νιώθει για αυτό το μέρος, να ψάξεις ιστορικά στοιχεία, κλπ. Και θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίζει να εμφανίζεται ένα ενδιαφέρον κομμάτι σ αυτή την ιστορία και πάνω σε αυτό θα πατήσεις για να σχεδιάσεις μια λύση.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s