7 responses to “προσχέδιο αφίσα λύσης rescue

 1. Καλά metahaven αλλά ελληνικά!
  Αυτή είναι η αφίσα αλλά θα έχεις υποτίθεται ένα κιτ σωστά;
  Αν ναι καλό θα ήταν να φαίνεται κάπως το προιόν
  γιατί έχει σημασία το πώς θα σχεδιαστεί το κιτ.

  Αισθητικά μ αρέσει, καταλαβαίνω τι πας να κάνεις αλλά θέλει ένα κλικ ακόμα για να γίνει δυνατό. Κατι πας να κάνεις με την επανάληψη και τα patterns αλλά δεν είναι ακόμα εκεί. Διέλυσε το μη το φοβάσαι, εκεί θα αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον. Το άλλο προσχέδιο είχε τα πραγματικά χρώματα κι έτσι γινόταν πιο ρεαλιστικό και επομένως κιτς. Αυτό κάτι είχε, μήπως να το ψάξεις ξανά έτσι. Τώρα σα να έχει πολύ design και το χεις κα΄νει πιο smooth. Νομίζω ότι ψάχνεις το επιμελώς ατημέλητο.

  Εννοιολογικά τώρα, θέλει πιο έμφαση στις έννοιες. ΟΙ στρατιώτες έχουν λόγο ύπαρξης; Παραπέμπει στην κατάσταση του πάρκου υποθέτω, αλλά έτσι όπως το έχεις δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Οτί οκ αυτό υπάρχει εκεί αλλά εμείς πάμε να κάνουμε τα δικά μας, να φυτέψουμε κλπ; Και οι σπόροι είναι κάπως παραμελημένοι και το φτυάρι. Δώσε έμφαση όπως με ποτιστήρι και παπάκι και δημιούργησε μεταξύ τους σχέσεις εννοιακές. Τώρα δε ξέρω που να πρωτοκοιτάξω. Keep abstract και flat αλλά δούλεψε τις σχέσεις.

  Το άλλο με το να κάνεις περισσότερα κιτ που λέγαμε; Ένα με σπόρους, ένα με νερό, ένα με σκουπίδια κλπ; Θέλεις να παραμείνεις στο ένα ε; Απλά στο θυμίζω σαν σκέψη δε λέω να κάνεις περισσότερα.

 2. το κιτ εννοεις να βαλω πχ μια φωτογραφια του στην αφίσα;
  στην αρχή όταν ξεκίνησα να τη σχεδιάζω το πλαίσιο το έφτιαχνα σαν να είναι το μπροστινό μέρος του κουτιού,αυτό εννοείς να φαίνεται το προιόν;
  οκ ίσως όντως είναι πολύ ήπιο,ίσως και το μπλε να μην είναι η καλύτερη επιλογή τελικά..
  Οι στρατιώτες υπαρχουν επειδή αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να φτιαχτεί για οποιοδήποτε πάρκο,αλλά σ’αυτή την περίπτωση μιλάμε για το άλσος στρατού και ήθελα να τονίζεται αυτό γιατί είναι σημαντικό στοιχείο.Επίσης ο στρατός είναι ο φορέας που είναι υπέυθυνος για το πάρκο κ αρα κ για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα οπότε επίσης ήθελα σ’ ενα δευτερο επίπεδο να φαίνονται.

 3. υποτίθεται ότι η προτροπή της λύσης μου είναι δηλαδή το να πάρουν οι επισκέπτες τη θέση των στρατιωτών στο ζήτημα του πάρκου κ να το σώσουν,ξέχασα να το γράψω αυτό

  • Ναι πολύ καλά το σκέφτηκες αλλά αυτό ακόμα δε φαίνεται ξεκάθαρα. Δούλεψε πάνω σ αυτή τη σχέση κι έτσι θα βγουν και τα άλλα.

 4. Όχι απαραίτητα φωτό του κιτ, αλλά κάπως να έχουμε μια ιδέα πώς θα είναι. τα πρώτα σχέδια που είχες κάνει ήταν πιο κοντά σε αυτό (btw δε τα ποστάρεις κι αυτά να έχουμε το process;) Ναι το εξώφυλλο του κιτ κάνει, απλά εκεί δε παίζουν ρόλο τα αντικείμενα που είναι μέσα, που θα ήταν ένα ενδιαφέρον πρόβλημα να λύσεις. Δηλαδή πώς θα είναι μέσα αυτά; Σε ένα κουτί; Θα ήταν όλο εντελώς κιτ τύπου laser cut ξύλο που το συναρμολογείς; κλπ

  Οι στρατιώτες καλοί είναι, έχεις δίκιο σε αυτά που λες, οπότε αστούς έτσι προς το παρόν. Ίσως με την τυπογραφία του κιτ, to rescue που γράφεις να έκανες πιο έντονη αυτή σου τη σκέψη. Το κάνεις ήδη κάπως αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Επίσης ναι αφού αναφέρεσαι στο άλσος στρατού απλά γράψε το. Ίσως αυτό να είναι αρκετή σύνδεση για τα στρατιωτάκια. Είναι όντως αυτοί υπεύθυνοι για το πάρκο; Δε νομίζω… για δες το αυτό είναι καλό στοιχείο για την έρευνα. Άλλο στρατιώτες άλλο στρατός.. Αν θες στρατό παίξε με την αισθητική στρατού στο κιτ, που αυτό πάει αλλού. Αλλά σκέψου το

  Κατά τ άλλα παίξε με τις σχέσεις και τα χρώματα και θα δεις κάτι νέο θα προκύψει.

  • Είναι πιο σωστή εννοιακά αλλά έχασες το abstraction κι αυτό που προσπαθούσες με τα patterns. Το ποτηστήρι ήταν ωραίο που έβγαζε νερό πριν. Κάποια σχήματα δεν καταλάβαινα ούτε πριν τι είναι, όπως αυτό πάνω αριστερά και τα γκρι ορθογώνια δεξια κεντρο. Οι σπόροι είναι επίσης ένα στοιχείο που θα μπορούσε να βγει σε pattern ωραία. Οι φοίνικες είναι υπερ στημένοι έτσι, αποδόμησε τους κ αυτούς στη σύνθεση.

   Βασικό επίσης η γραμματοχειρές. Η rescue είναι οκ, αλλά μπορείς να βρεις και πιο καλοσχεδιασμένες τέτοιου είδους. Η άλλη μου κάνει εντελώς αταίριαστη, αλλά μάλλον κάτι θες να πεις που δεν το πιάνω. Οπότε ή τόνισέ την ή αλλαξέ την. Τώρα είναι αδιάφορη.

   Τα στρατιωτάκια πριν μου άρεσαν περισσότερο, και γενικώς η αφίσα μου άρεσε περισσότερο αισθητικά. Αν και τα κοκκινα αστεράκια αν τα κάνεις ακόμα πιο κιτς θα δέσουν πιστεύω.

   Μήπως να σκεφτόσουν πώς θα είναι όντως αυτό το κιτ σαν συσκευασία, ώστε να λύσεις άμεσα κάποια θέματα; Δηλαδή αν πεις θα είναι μέσα σε μια ζελατίνα ίσως εκεί να έβαζες το πάττερν με στρατιωτάκια και μέσα να είχες άλλα χαρτιά με τα υπόλοιπα. Σκέψου συνολικά δηλαδή.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s